augustus
18

augustus

18 aug t/m 20 aug

Met de vestingdagen liggen wij in onze thuishaven.

Het 3e weekend augustus bruist de Vesting van Hellevoetsluis weer van de activiteiten voor jong & oud!

In 2018 worden op 17, 18 en 19 augustus de Vestingdagen Hellevoetsluis met daarin het stoomweekend gehouden. Vestingdagen is een evenement voor jong en oud, met de bekende ingrediënten als braderie, kermis, vlootschouw, vuurwerk en niet in de laatste plaats het stoomweekend.

Het bestuur en de vrijwilligers van de Stichting Vestingdagen Hellevoetsluis hopen weer op de komst van veel bezoekers. In het verleden bezochten jaarlijks ongeveer 120.000 bezoekers dit evenement. Vestingdagen Hellevoetsluis staat bekend als een van de bekendste uitjes in de regio.

25

augustus

25 aug t/m 26 aug

De Bernisse neemt deel aan "oldtimer festival" moerdijk

Zaterdag 25 augustus:

Wij starten deze dag om 12.00 uur met onze vrije rit, waarvoor u in kan schrijven tussen 12 en 14.00 uur  in onze prachtige spiegeltent.

Deze rit zal u brengen op de mooiste plekjes in de Gemeente Moerdijk.  Kosten van deze rit: € 7,50

Verder kunt u genieten van vele oldtimers, een groot legerkamp enonze prachtige haven gevuld met oude schepen, waar onder 2 marineschepen en u met 1 ervan weer een rondvaart kunt maken.Diverse bandjes met live muziek en verder nog te veel om op te noemen.

Nieuw in dit jaar is de zaterdagavond cruise.

Hiervoor zijn we druk bezig om 200 klassieke voertuigen bij elkaar te krijgen. Zoals tractoren, brommers, motorfietsen, klassieke auto’s, vrachtwagens, bussen, politievoertuigen en brandweerwagens, stoomwalsen, enz.

Want zeg nu eens eerlijk dat rijdende voertuigen met ronkende motors mooier zijn dan geparkeerde voertuigen. Wij rekenen op een grote opkomst!!!!

Klik hier om u in te schrijven voor de zaterdagavond cruise.

Voor meer informatie houd dan deze website in de gaten of bezoek onze Facebook pagina Moerdijks Oldtimer Festival

Tevens zal er tot de laatste uurtjes live muziek op de haven  blijven enis de spiegeltent voor iederéén vrij toegankelijk. Dus volop vertier voor jong en oud.

Zondag 26 augustus:

Deze dag zal gelijkwaardig worden zoals u van ons gewend bent als een grote meeting dag  met veel oude voertuigen zoals auto’s, brommers, tractoren, motoren, bussen, vrachtwagens en ook de vliegtuigshow zal weer niet ontbreken.

Maar er is meer, zoals we altijd zeggen een dagje uit voor jong en oud. Een haven gevuld met prachtige schepen en kunt u ook weer eenrondvaart maken met het marineschip de Bernisse. Verder is er een nostalgische kermis en poffertjeskraam en op diverse plaatsen live muziek. Nieuw is ons grote legerkamp en de spectaculaire Cadillac show van alle bouwjaren en modellen. Op de havendijk vindt u deuitgebreide braderie met oude ambachten en nostalgische politie-, brandweer– en hulpvoertuigen. Onze prachtige spiegeltent de Crystal Palace is weer het middelpunt aan de haven. Dus teveel om op te noemen.

Wij wensen u een prachtig weekend vol nostalgie in het dorpjeMoerdijk aan de haven.

P.S. bezoekers kunnen weer parkeren bij Restaurant Kanters en de Gouden Leeuw. Hier vandaan brengen onze  nostalgische pendelbussen u naar het festival….. en weer terug.

september
08

september

8 sep t/m 9 sep

Great Yarmouth maritime Festival

De Bernisse is ook op dit evenement aanwezig.

Zie ook: 

Maritime Festival website: www.maritime-festival.co.uk