Vacature Schipper

ingevoerd op 05-03-2018

  • Bernisse 4
  • Bernisse 6

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 20-03-2019 | 11:48:29

De stichting tot behoud van de AMS ms Bernisse is op zoek naar ervaren schippers op vrijwillige basis  die bevoegd zijn om met de Bernisse te mogen varen.

 

·         In het bezit van het Groot vaarbewijs A/B beroepsvaart.

·         Geldige gezondheids verklaring  Binnenvaart,  van Inspectie Leefomgeving en    Transport.

·         Basis certificaat Marifonie.

·         Aanbevolen Radardiploma  Rijn/ Binnenvaart.

·         Bij aanname volgt een inwerkperiode en proeftijd van 6 maanden.

·         Indien u interesse heeft in deze vacature kunt u contact opnemen met de secretaris .

 

De Stichting tot Behoud van de AMS ms BERNISSE  is in het bezit van een historische houten mijnenveger uit de Beemsterklasse. Het de schip is in 1954 in dienst gesteld bij de Belgische Marine. Het doel van de stichting is het in stand houden van dit nog varende schip voor het nageslacht. Het onderhoud en restauratie gebeurd door een groep zeer enthousiaste vrijwilligers, die vrijwel allemaal een nautische achtergrond hebben of zelf bij de marine hebben gewerkt. Tijdens de zomerperiode neemt ons schip deel aan grote nautische evenementen in binnen en buitenland. Op deze evenementen is het schip opengesteld voor het publiek. Ons schip maakt deel uit van het Varend Erfgoed van de Koninklijke Marine. Dit is een vloot van historische mijnenvegers die in dienst zijn geweest van de Koninklijke Marine.

 

De Stichting kent donateurs, sponsors en leden van werkgroepen met een speciale kennis, achtergrond of belangstelling. Sommige medewerkers dragen hun steentje bij aan de Stichting door gespecialiseerde kennis. Anderen door hun enthousiasme. Kortom, iedereen die een bijdrage wil leveren zal vervoerd raken door de prettige sfeer en de ongedwongen samenwerking.

 

Meer informatie over ons schip kunt u vinden op deze  website en de facebook pagina.

 

Fred van Bergen

Secretaris AMS Bernisse,

M 06-47894888

E  secretarisbernisse@gmail.com

W www.msbernisse.nl

F   https://www.facebook.com/AMS.Bernisse

Thuishaven: Koningskade 6, Hellevoetsluis.