Donateurs

 

Het is natuurlijk zeer belangrijk om dit historisch schip te behouden en in de vaart te houden! Een mooi project om ook uw naam aan te verbinden en een nuttige en plezierige vrijetijdsbesteding te hebben of gewoon ons te helpen beide doelstellingen waar te maken. Kom geheel vrijblijvend eens aan boord kijken.

 

Meereizen

Donateurs kunnen vrijwel altijd een reis meemaken. Tegen een geringe vergoeding is het mogelijk om naar een evenement mee te varen. Het is voor donateurs echter niet mogelijk om aan boord te overnachten.

 


Donateurs kunnen meestal ook hun partners meenemen. Tegen een vergoeding van € 25,- per vaartocht zijn ook partners van harte welkom.

Wilt u direct geïnformeerd worden als de activiteiten een wijziging ondergaan of als op de website de informatie gewijzigd wordt ? Ook dat is mogelijk ! schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte van onze activiteiten te blijven.

 

Donateur worden?

Zonder donateurs zou het m.s. BERNISSE niet in stand gehouden kunnen worden en zou het schip van historische waarde zonder meer verdwijnen. Word daarom ook donteur! Vul daarvoor onderstaand formulieren in.

 

Uw steun is van onschatbare waarde!

 

Wij heten u van harte welkom!